AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Materiaal locatie upgrade

Zo blij, zo blij.. na een overleg met de ijsmeester vorige week in de Jaap Edenhal over ons materiaal hebben we door zijn snelle handelen direct een grote materiaal locatie upgrade en daarmee verbetering gekregen deze week. Niet zozeer in vloeroppervlakte maar vooral in gebruiksgemak. Waar eerst onze sledes op de matten van de ijshal lagen en dus als die nodig waren allemaal met de hand moesten worden verplaatst door de ijsmeesters en dat dus heel veel extra en vooral onnodig werk was.. Liggen onze materialen nu allemaal netjes in een doodlopende hoek.

Met deze aanpassing kunnen de kinderen van de dagopvang en andere gebruikers geen schade meer maken, onbewust of bewust. Dat scheelt mij als materiaalman al minimaal 20x ijzers slijpen omdat een onverlaat weer eens een slee met de ijzers op het beton had neergekwakt. Nu kunnen we deze hoek ook beter afsluiten en zo de kans op letsel van andere gebruikers en materialen flink verkleinen. En niet te vergeten het zoeken naar materialen na een week wordt ook veel minder.

Voor de shorttrack gebruikers van de hal betekend dit ook dat al hun kussens op de rolkarren nu aan een kant van de tribune staan en ze de schakelkast makkelijker vrij kunnen houden.