AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Rolstoel clinic ijshockey

Para ijshockey clinic

Heb je ooit de spanning en opwinding van Para-ijshockey willen ervaren? Dat kan nu met onze Para ijshockey clinics op iedere ijsbaan in Nederland!

Onze clinics zijn de perfecte manier om aan de slag te gaan in deze snelle en opwindende sport. We bieden complete uitrusting, inclusief helmen, elleboogbeschermers, sticks en slee, dus alles wat je nodig hebt is je enthousiasme en bereidheid om te leren.

Onze professionele trainers hebben jarenlange ervaring in para-ijshockey en leren je de basis van de sport, van basisschaatstechnieken tot stickhandling en schieten op doel. Ze zullen ook individuele instructies geven om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en je volledige potentieel op het ijs te bereiken.

Para-ijshockey is een sport die toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden en niveaus, en onze clinics vormen daarop geen uitzondering. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, onze clinics bieden je een leuke en uitdagende ervaring die je doet verlangen naar meer.

Dus waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in voor onze Para ijshockey clinics en ervaar de spanning en opwinding van deze geweldige sport. We garanderen dat je het fantastisch zult hebben en vertrekt met een hernieuwde liefde voor Para-ijshockey!

Nalopen

Een rolstoel clinic ijshockey is een leuke en actieve manier om de sport te leren kennen. De Clinics worden verzorgd voor valide en mindervaliden spelers. Voor de mindervaliden spelers is het van belang dat ze nog een redelijke armfunctie hebben en met een beetje balans kunnen zitten. We kunnen Clinics verzorgen op tijdelijke en permanente ijsbanen afhankelijk van de vraag.

Ook proberen we de Clinics zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. De beleving en kennismaking met de sport moet immers ideaal zijn dus echt een goede stick, puck, bescherming en een Slee met alle aangepaste materialen die nodig zijn.

Ons team bestaat uit ervaren spelers en trainers die al jaren clinics verzorgen.

Belangrijk om te weten:

  • Dat plezier en veiligheid voorop staan
  • Er is veel persoonlijke aandacht 
  • De evenementen onder leiding staan van goed geschoolde trainers
  • Iedere clinics maatwerk is en dat vereist heldere communicatie
  • Extra hulp bij het op en van het ijs gaan is belangrijk

Op zoek naar een bedrijfs- of teamuitje dat echt stoer is?

Een rolstoel clinic ijshockey is een waar spektakel op een ijshockeyveld. Tijdens deze clinic maak je kennis met de wereld van het para ijshockey. Beschermd door dikke pakken, helmen, elleboogbeschermers en met een puck en twee sticks maken we deze prachtige sport voor iedereen mogelijk. Ben jij de persoon die de bodycheck op de grote baas aan durft?

De clinics worden het winterseizoen gegeven op locatie afhankelijk van de beschikbaarheid van ijs. Of dat nu in de Jaap Edenbaan in Amsterdam is op op een tijdelijke ijsbaan in Leiden of een ijsbaan bij u in de buurt. Wij organiseren para ijshockey clinics voor sportdagen, sportoriëntatiedagen, bedrijfsuitjes, onderwijs en vrijgezellenfeesten.

Promotional text

Have you ever wanted to experience the thrill and excitement of Para ice hockey? Now you can, with our Para ice hockey clinics at any ice rink in the Netherlands!

Our clinics are the perfect way to get started in this fast-paced and exhilarating sport. We provide complete gear, including helmets, elbow protectors, sticks, and sledges, so all you need to bring is your enthusiasm and a willingness to learn.

Our professional trainers have years of experience in Para ice hockey and will teach you the fundamentals of the sport, from basic skating techniques to stickhandling and shooting. They will also provide individualized instruction to help you improve your skills and reach your full potential on the ice.

Para ice hockey is a sport that is accessible to people of all ages and abilities, and our clinics are no exception. Whether you are a seasoned athlete or just starting, our clinics will provide you with a fun and challenging experience that will leave you wanting more.

So why wait? Sign up for our Para ice hockey clinics today and experience the thrill and excitement of this amazing sport. We guarantee that you will have a blast and leave with a newfound love for Para ice hockey!