AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Bam.. bienvenue en France

Waldorf en hotpants Daisy Duke reden samen achter Stadler aan door Frankrijk toen een steen tegen de voorruit het glas testte… Een streepje van een centimeter of 15 waar je ‘m a) niet verwacht of b) persé hebben wil….

Na van de ergste schrik bekomen te zijn bleek de AT Para sticker achtergrond nog steeds geen 239 km op de teller te kunnen en werd de reis voortgezet naar Neuilly….

Koeteldekoet rijdend over de tolweg, “betalen zal je, pannenkoek!” denkt de Franse schatkist raken Waldorf en hotpants Daisy Duke Stadler bijna kwijt. Ze besluiten te stoppen bij een pleisterplaats met een tank en toilet waarbij alleen de laatste gelegenheid echt nodig is.. Door de tegen de klok in draaiende draaideur het etablissement in komend worden ze begroet door ruige Roelof en rubberen Robbie die ook op weg zijn naar Neuilly maar dan als spelers van The Lime Kings para aka Polar Bears te Dordrecht ..

Na een hatelijk welkom, Waldorf kent rubberen Robbie zolang als hij door de draaideur komt maar weet dat het wel goed zit qua humor bestellen hotpants Daisy Duke en Waldorf een croque monsieur, broodje whatever en wat drinken als Stadler met de klok mee door de draaideur komt aan waggelen…

De reis gaat verder, Stadler, in zijn Franse bolide wist de weg, Waldorf had in zijn Google Maps navigatie staan dat ze over een km of 5 links moesten aanhouden naar de A104 via afslag 104… Stadler Franse slag navigatie zegt 2 afslagen eerder eraf te moeten gaan en een “binnenweg” rechtsaf te nemen…. Gevolg, 1* links houden werd 3* rechts houden om via een dikke file, langs een ongeluk, 3 dubbeldik over een rotonde 5 km om te rijden om op dezelfde plek te geraken….

Stadler, inmiddels aan de telefoon gekluisterd om de eenzaamheid het hoofd te bieden, enigszins het rijden zat te zijn zit wat frustraties van zich af te schelden over het op de rotonde ingehaald worden door een witte bus met gloednieuwe bestickering als de Google Maps Dame de nieuwe richting aan Waldorf en hotpants Daisy Duke doorgeeft…. Ze vragen elkaar of de ander gehoord heeft waar Stadler het over had maar hebben geen idee…

In de parkeergarage van het hotel raakt Stadler de weg kwijt als Waldorf en hotpants Daisy Duke de auto parkeren vlakbij waar ze fruitboer Frans en baas Bart van de Lime Kings de hunne zien uitladen…..

Van Amsterdam Tigers Para IJshockey/Ice Sledge Hockey zijn alleen Eurostars Jurrian en Mees dan al gearriveerd, Anna, Angel von Aken en haar ouders komen net binnen nadat Stadler en Waldorf en hotpants Daisy Duke ingecheckt zijn…

Na een verfrissend niks in de hotelkamers ging de groep aan de overkant bij de plaatselijke pizzeria aan de Mega Pizza of patat….

Na een klein uurtje liepen ook jolige Jojanneke en nu wel schadeloos rijdende Joost binnen weer later gevolgd door KJ with the Skills…

Langzaam gaan de lampjes uit bij iedereen, bij de een wat grasieuzer dan bij de ander maar daarin is iedereen vrij…

KJ with the Skills en neemt zijn pizza mee naar het hotel waar gezellig zittend nog even werd genoten van elkaars gezelschap…

Het wachten is dan nog op supersub Aarnout, Destosteron Desmond, Isa, en Stephan en dan is AT Para compleet… Dat wordt voor de meesten te laat en iedereen taait af naar bed….

Straks om 6:30 uur vertrekt het gezelschap all the way naar de ijshal om daar zo’n 20 minuten later aan te komen…

Om kwart over acht begint dan het toernooi en mag AT Para aantreden tegen het uit altijd lastige Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey Team ….