AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

2024-VEINEDAGEN

Bezoek ons op de Veine Dagen 2024

Beste supporters van het Amsterdam Tigers Para Team, We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: we zullen aanwezig zijn op de Veine Dagen 2024! Dit jaar hebben we de eer om deel te nemen aan dit fantastische evenement en ons team te presenteren aan een breder publiek.

Wat zijn de Veine Dagen?

De Veine Dagen is een uniek evenement dat plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Het brengt een breed scala aan exposanten, bedrijven en organisaties samen die zich richten op sport, gezondheid en welzijn. Dit is een geweldige kans voor ons om onze passie voor para ijshockey te delen en ons team te promoten.

Wanneer en Waar?

De Veine Dagen vinden plaats op 11, 12 & 13 april 2024 in de jaarbeurs te Utrecht. Het is een evenement dat geschikt is voor het hele gezin, met tal van activiteiten, demonstraties en presentaties om van te genieten. Kom langs en ontmoet ons team, leer meer over para ijshockey en ontdek hoe je betrokken kunt raken! We hebben een stand bij het Wheel Chair Skills team waar we wat kunnen vertellen en laten zien over de door ons zo geliefde sport. Er zijn spelers en begeleiders aanwezig zodat we alle vragen kunnen beantwoorden.

Bezoek Ons!

We nodigen al onze supporters van harte uit om ons te komen bezoeken op de Veine Dagen 2024. Het zal een geweldige gelegenheid zijn om met ons in contact te komen, vragen te stellen en meer te leren over ons team en onze missie.

Meer Informatie:

Voor meer informatie over de Veine Dagen 2024, inclusief locatie, openingstijden en deelnemende exposanten, kun je terecht op de officiële website van het evenement: [Veine Dagen 2024].

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de Veine Dagen 2024 en om samen een geweldige tijd te hebben!

Met sportieve groeten,
Amsterdam Tigers Para Team