AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Bison metal metal

Bolton Adhesives – Bison International donatie.

Een Warm Dankwoord aan Bolton Adhesives – Bison International voor hun gulle donatie.

Beste supporters en vrienden van het Amsterdam Tigers Para Team,
We zijn verheugd om vandaag een speciale blogpost te wijden aan een van onze geweldige supporters: Bolton Adhesives – Bison International. Graag willen we hen bedanken voor hun donatie van 6 tubes Metal-Metal Epoxy en 6 rollen Grizzly tape voor onze scheenbeschermers.

Een Stevige Basis voor Succes

De steun van Bolton Adhesives – Bison International komt op een moment dat het Amsterdam Tigers Para Team het meest nodig heeft. De 6 tubes Metaal-Metaal Epoxy zullen ons helpen om onze uitrusting te repareren en te versterken, terwijl de 6 rollen tape ervoor zullen zorgen dat onze spelers goed beschermd blijven op het ijs.

Een Belangrijke Partner in Onze Reis

Als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige kleefstoffen en tapes, heeft Bolton Adhesives – Bison International een lange staat van dienst als het gaat om het ondersteunen van sportieve gemeenschappen. We zijn vereerd dat ze ervoor hebben gekozen om ons team te ondersteunen en om ons te helpen onze doelen te bereiken.

Samen Sterker

Dankzij de steun van bedrijven als Bolton Adhesives – Bison International zijn we in staat om samen te groeien en te bloeien als een team. Hun bijdrage is een herinnering aan de kracht van gemeenschap en samenwerking, en we zijn trots dat we hen tot onze supporters mogen rekenen.

Slotgedachte

Namens het hele Amsterdam Tigers Para Team willen we nogmaals onze dank uitspreken aan Bolton Adhesives – Bison International voor hun gulle donatie. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en naar alles wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Met hartelijke groeten,
Het gehele Amsterdam Tigers Para Team

Bezoek de site van Bolton Adhesives Bison International: Bison International – www.boltonadhesives.com