AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

De Amsterdam Tigers Para Playlist

De AT Para Playlist op Spotify

Ben je op zoek naar de perfecte muziek om je te vergezellen tijdens je dagelijkse schaatsavonturen? Zoek niet verder! We zijn verheugd om onze nieuwe “Amsterdam Tigers Para playlist op Spotify”, te introduceren. Deze speciaal samengestelde afspeellijst zit boordevol muziek uit verschillende genres, waaronder old school hiphop, heavy rock, soul en zelfs Amerikaanse countrymuziek over ijshockey. Met deze playlist ben je verzekerd van een hele dag ononderbroken ijsplezier en een enthousiast publiek!

De link in de social media iconen in de header op de website naar Spotify gaat ook rechtstreeks naar de playlist.

Dompel jezelf onder in de muzikale wereld van de Amsterdam Tigers Para-ijshockeyervaring:

 1. Old School Hiphop:
  De playlist bevat iconische nummers uit de gouden tijdperken van hiphop. Van legendarische artiesten zoals Run DMC, Public Enemy en N.W.A. tot tijdloze tracks van Tupac, The Notorious B.I.G. en Snoop Dogg. Deze beats zorgen voor een energieke en opwindende sfeer op het ijs, waardoor je je als een ware hiphoplegende voelt terwijl je je moves perfectioneert.
 2. Heavy Rock:
  Voor de liefhebbers van intense en krachtige muziek hebben we een selectie gemaakt van geweldige heavy rocknummers. Van Metallica en AC/DC tot Guns N’ Roses en Iron Maiden, deze nummers brengen een dosis adrenaline naar de ijsbaan. Voel de riffs en laten we samen een onvergetelijk spektakel creëren op het ijs.
 3. Soul Music:
  Soms is het tijd om te ontspannen en jezelf te laten meeslepen door soulvolle klanken. Onze playlist bevat soulklassiekers van artiesten zoals Marvin Gaye, Aretha Franklin en Stevie Wonder. Terwijl je soepel over het ijs glijdt, brengen deze nummers een vleugje soul en emotie in je schaatservaring.
 4. Amerikaanse Countrymuziek over IJshockey:
  Wat is er nu beter dan een Amerikaanse countrytrack die speciaal is geschreven over ijshockey? We hebben een paar juweeltjes toegevoegd aan onze playlist die je laten meezingen over de passie en opwinding van het spel. Laat de ritmische klanken van deze nummers je inspireren terwijl je je ijshockeyvaardigheden aanscherpt.

Met de “Amsterdam Tigers Para” playlist op Spotify zorgen we ervoor dat je een volledige dag op het ijs kunt vullen zonder te hoeven wisselen van nummers. Deze diverse en opzwepende selectie van nummers is niet alleen bedoeld om jou te motiveren, maar ook om het publiek in beweging te krijgen en een onvergetelijke sfeer te creëren tijdens je schaatsavonturen.

Ga naar Spotify, zoek de “Amsterdam Tigers Para” playlist en laat jezelf onderdompelen in de energieke en gevarieerde muziek die je naar nieuwe hoogten zal brengen op het ijs. Veel plezier en geniet van het schaatsen op de ritmes van onze playlist!