AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

de veine dagen stand 2024

de Veine Dagen 2024

We kijken met veel enthousiasme terug op onze recente ervaring op de Veine Dagen 2024, gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Drie dagen lang hebben we nieuwe mensen ontmoet en hebben we onze passie voor para ijshockey gedeeld met een gevarieerd publiek. Het was een inspirerende en waardevolle ervaring die niet alleen onze teamleden, maar ook onze gemeenschap heeft verrijkt.

Een ontmoeting met diversiteit

Tijdens deze beurs hebben we een diverse groep mensen ontmoet, van potentiële spelers tot sport-re-integratie adviseurs, sportstichtingen voor kinderen en volwassenen, fotografen, andere ijshockeyclubs die interesse hebben in para ijshockey, en oude vrienden en spelers van deze geweldige sport. Het was een gelegenheid om verbindingen te leggen, kennis te delen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Het openen van ogen en deuren

Een van onze belangrijkste doelen op beurs was om de ogen te openen voor de mogelijkheden van para ijshockey en om deuren te openen voor de verdere ontwikkeling van de sport. We geloven sterk in de kracht van inclusiviteit en sport, en we hopen dat ons enthousiasme anderen heeft geïnspireerd om betrokken te raken bij deze opwindende discipline.

Een stap in de juiste richting

De Veine Dagen waren niet alleen een gelegenheid om ons team te promoten, maar ook een stap in de richting van een meer inclusieve sportwereld. Door samen te werken met andere organisaties en individuen die zich inzetten voor sport en welzijn, hebben we nieuwe samenwerkingsverbanden gesmeed en zijn we vastbesloten om onze missie voort te zetten.

Dank aan onze supporters

We willen graag al onze supporters bedanken die ons hebben gesteund tijdens de Veine Dagen. Jullie aanmoediging en steun betekenen veel voor ons en motiveren ons om door te gaan met ons werk. Samen bouwen we aan een sportgemeenschap waarin iedereen kan deelnemen en gedijen.

Op naar de toekomst

Met de ervaring van de Veine Dagen achter ons kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. We zijn vastbesloten om para ijshockey verder te laten groeien en te bloeien, en we hopen dat deze geweldige ervaring slechts het begin is van vele nieuwe avonturen.

Met de ervaring van deze beurs weten we beter wat er te verwachten is en welke onderdelen we beter moeten voorbereiden en uitwerken. Ook hebben we goed ervaren dat het probleem van aangepast sporten niet alleen onze mooie sport para ijshockey treft maar ook veel andere sporten. Met een positief gevoel gaan we daarmee aan de slag. We weten nu exact welke promotie materialen we moeten gaan organiseren om een volgende gelegenheid nog beter voor de dag te komen en vooral nog meer op te vallen.

Ook hebben we een hoop gezien met betrekking tot bereikbaarheid van de locatie en vooral tijdens het vertrek van de locatie. Daarmee kunnen we andere projecten anders aanlopen en zijn we beter voorbereid.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. En een speciaal dankwoord aan onze partners in deze mooie beurs.

Skating Betty | Wheel Chair Skills team | Chocientic