AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Donatie cross leg goalie sledge

Donatie cross leg goalie sledge

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: we hebben een bijzondere donatie ontvangen van een enthousiaste fan. Ons team heeft een gloednieuwe Cross Leg Goalie Sledge ontvangen, mogelijk gemaakt door de genereuze steun van een enthousiaste fan. We zijn trots om deel uit te maken van de ijshockey familie en zijn ontzettend dankbaar voor deze fantastische toevoeging aan onze uitrusting.

Een game-changer voor ons team

De Cross Leg Goalie Sledge is veel meer dan alleen een stuk uitrusting; het is een game-changer voor ons team. Deze speciaal ontworpen slee stelt onze goaltenders in staat om met meer behendigheid en precisie te spelen, waardoor ze hun vaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen. Het zal ons team helpen om sterker en competitiever te worden op het ijs.

Dank aan een enthousiaste fan

Onze oprechte dank gaat uit naar een enthousiaste fan voor de gulle donatie. Fans hebben altijd een sterke toewijding getoond aan inclusiviteit en ondersteuning van para ijshockey. Deze donatie is daar een prachtig voorbeeld van. We zijn vereerd deze enthousiaste fan in ons midden te hebben en zijn dankbaar voor deze steun.

Een verbonden gemeenschap

De donatie van de Cross Leg Goalie Sledge benadrukt het belang van een verbonden gemeenschap binnen de ijshockeywereld. Samen met de fans en clubs kunnen we groeien, innoveren en elkaar ondersteunen om onze passie voor de sport te delen. Immers iedereen die van ijshockey houd vind para ijshockey superleuk en intensief na een korte kennismaking. Deze nieuwe toevoeging aan onze uitrusting zal ons inspireren en motiveren om onze doelen na te streven en te blijven streven naar succes.

Op naar nieuwe resultaten

Met de cross leg goalie sledge aan onze zijde kijken we vol enthousiasme uit naar nieuwe trainingen en wedstrijden op het ijs. We zijn vastbesloten om onze vaardigheden verder te ontwikkelen en ons team te laten bloeien, dankzij de genereuze steun van een enthousiaste fan.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere donatie en aan onze prachtige sportgemeenschap. Samen gaan we vooruit! Next stop – NEPIHL toernooi 2024 in Frankrijk.

Met sportieve groeten,

AT-Para Team – Para ijshockey Amsterdam