AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Ontwikkeling rolslee

Doordat ijshockey niet het hele jaar kan, maar de spelers wel de voordelen van deze intensieve sport willen vasthouden en blijven ontwikkelen zijn ze nu zelf een oplossing aan het ontwikkelen.

Het idee is niet nieuw en niet super ingewikkeld in de basis. Maar uit de test sessie nu blijkt het door de sterk afwijkende balans en kracht van de spelers best een klusje te zijn iets te ontwikkelen waar iedereen iets aan heeft.

Alles moet zelf worden uitgedacht en daarna worden uitgevoerd. Bjorn en Jurrian zijn daar een heel eind mee gekomen inmiddels.

Ook tijdens de test kom je dingen tegen waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Uiteindelijk komen de dingen samen en is zijn de eerste rondjes gereden.

Dit bericht zal als er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt en aangepast. Alle werkzaamheden moeten tussen het werk en trainingen door worden uitgevoerd. Gelukkig kunnen kunnen we nu weer op het ijs aan de slag maar volgend jaar zou het wel moeten werken.

Ook naast de ijsbaan is een rollende prototype voor het proberen van het para slee ijshockey best handig. Nu moeten we mensen helemaal aankleden om er dan op het ijs te kunnen kijken of het iets voor ze is..