AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Para ijshockey training 7 januari 2024 Amsterdam

Para ijshockey training 7 jan 2024

Beste supporters en para-ijshockeyliefhebbers. Het nieuwe jaar bij AT-Para is begonnen met een knal! De eerste Para ijshockey training 7 januari 2024 vond plaats in Amsterdam. Wat een geweldige manier om het jaar te beginnen. We verwelkomden niet alleen het nieuwe jaar 2024, maar ook een nieuwe speler in ons midden. Het teamgevoel en de groei die we elke week ervaren, waren voelbaar, en we zijn enthousiast over wat 2024 voor AT-Para in petto heeft.

Nieuwjaarsgeest en teamgevoel

De sfeer was vol van de energie van een nieuw jaar, en het was duidelijk dat iedereen klaar was voor een frisse start. Het verwelkomen van een nieuwe speler voegde nog meer toe aan de mix, en het team opende zijn armen om hem warm te begroeten. Bij AT-Para geloven we sterk in het creëren van een ondersteunende omgeving waarin elke speler kan gedijen, en dat werd duidelijk weerspiegeld tijdens deze training.

Para ijshockey training 7 januari 2024 Amsterdam

Elkaar ondersteunen in het spel en in groei

Wat ons team echt onderscheidt, is de onderlinge ondersteuning. Tijdens de training zien we niet alleen de spelers die zich inzetten voor het verbeteren van hun eigen vaardigheden, maar ook hoe ze elkaar aanmoedigen en ondersteunen. Iedereen begrijpt dat groei een gezamenlijk proces is, en we zijn er trots op dat we een omgeving hebben gecreëerd waarin iedereen kan floreren.

Beter en beter, week na week

Het is inspirerend om te zien hoe onze spelers week na week beter worden. Of het nu gaat om technische vaardigheden, strategisch inzicht of teamwork, iedereen legt een ongelooflijke toewijding aan de dag om zijn of haar spel te verbeteren. Deze vooruitgang is niet alleen een weerspiegeling van individuele inspanningen, maar ook van het sterke teamgevoel dat de kern vormt van AT-Para.

De toekomst tegemoet

Na deze geweldige start van het nieuwe jaar kijken we vol verwachting naar de komende maanden. We zijn vastbesloten om onze groei voort te zetten, nieuwe hoogten te bereiken op het ijs en bovenal te genieten van het spel dat ons samenbrengt.

Dank aan alle supporters die ons blijven aanmoedigen en die deel uitmaken van deze geweldige reis. Samen gaan we voor een geweldig 2024 bij AT-Para!

Met sportieve groeten,

Het AT-Para Team

P.S. We hebben nu echt geen materiaal meer over en zijn druk bezig met het ontwikkelen van een eigen model slee die goed bij onze groeiende behoefte aan nieuw materiaal voldoet. Volg het nieuws op de site en onze socials want als we klaar zijn voor productie zullen we jullie hulp hard nodig hebben.