AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Stadler & Waldorf on tour

Stadler en Waldorf zagen elkaar op de ijsbaan! Na een hartelijk, mannelijk, liefdevol, spetterend, zeg het maar gewoon emotioneel ‘Mogguh’ gingen ze naar de kleedkamers.

In het team van de Nijmegen Tigers speelden ze met Jur de Haas en Kees-Jan Woodpecker en namens Nijmegen Oscar de Grote, professor Rosanne, Roelof P. Coltrane en Mighty Martijn tegen angstgegner Antwerp Phantoms.

De 0-17 uit Amsterdam moest worden weggepoetst. Daarvoor had de coach Laura uit Pittige Tijden de toekomst meegenomen. Duo 2teveel was ook van de partij!

Stadler had best seat in the house want was goalie. Overigens dezelfde van de 0-17 in Amsterdam but who cares, Waldorf zeker niet!

Zoals verwacht kwamen de Phantoms razendsnel op de goal af! Alle goede ideeën ten spijt stond het na de 1e periode 6-0 voor onze voormalige kolonie!

Stadler hoort de helft van Duo 2teveel Oscar de Grote, linker verdediger naar de kant roepen en die gaat. Jammer genoeg stond hij daardoor dus juist niet meer tussen de rechter aanvaller en Waldorf! De rechter aanvaller zonder auto aarzelt niet, haalt uit, goal!

Waldorf had toen al 2 schoten moeten hebben, Oscar had al tergend langzaam gescoord en er ging ook nog een puck het doel in die zelfs bij snooker tot ongeloof zou hebben geleid.

Begin 2e periode, Antwerp doet wat omzettingen die de Nijmegen Tigers goed liggen, break van Jur de Haas en hij scoort de 6-1!

Halverwege de 2e periode loopt het achterin toch even wat minder, Waldorf heeft al een keer of drie een bodycheck of slee van eigen verdedigers tegen zich aan gehad en springt een beetje uit zijn vel! Hij wordt lachend aangekeken, krijgt een aai over zijn hoofd en 4 doelpunten om z’n oren!

3e periode, het gaat steeds beter met de Nijmegen Tigers, ze voelen zich allemaal steeds zekerder op het ijs. Waldorf stopt een schot met zijn vanger, hoort de scheidsrechter niet maar is zo geliefd door zijn verdediging dat die hem eigenhandig over de doellijn checken!

De afbeeldingen van Stadler en Waldorf is een afbeelding van de muppets en die verdienen daar natuurlijk alle credits voor. Bezoek de site van de Muppets