AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Amsterdam Tigers nodigden alle vrijwilligers en sponsoren uit als bedankje voor de hulp gedurende het seizoen. Als chef Klok werd ik ook uitgenodigd.

Vrijwilligersijs bij Amsterdam

Vrijwilligersijs bij Amsterdam Tigers ! Hartstikke leuk natuurlijk! Het andere 1e team 😉 van Amsterdam Tigers nodigden alle vrijwilligers en sponsoren uit als bedankje voor de hulp gedurende het seizoen. Als chef Klok werd ik ook uitgenodigd. Ik was niet helemaal alleen vanuit AT Para, Aarnout, vaak Portier van Dienst bij de thuis- en/of uitstrafbank was er ook tijdens het uur vrijwilligersijs…
Ik zou eigenlijk het ijs niet op, deels omdat ik voorzichtig ben na mijn laatste blessures, voornamelijk omdat de gedachte was dat het hele ijs vol zou zijn, wie wil er nou niet hockeyen met de crème de la crème van de eredivisie?

Dat viel wat tegen, ik kon mezelf niet in bedwang houden, de slee en de equipment kwamen toch tevoorschijn. Jorregie het ijs op 😁😁😁😁!

Het officiële gedeelte in Jaaps.. Bedankjes van de voorzitter en de uittredende coach. Daarna heerlijk Hollandse stamppot (boerenkool, andijvie en hutspot) gegeten. Heerlijk in deze zon🤣. Veel lachen en mooie verhalen uit het verleden aanhoren. Super!!!

Ik vond het een topseizoen voor wat ik erin participeerde! Volgend jaar ben ik er zeker weer vaker bij dan ik me nu voorneem 🤣🤣🤣🤣!

Amsterdam Tigers Para IJshockey/Ice Sledge Hockey heeft nog 6 weken zomerijs op de woensdagavond! Van 10 mei t/m 14 juni hebben we nog een uurtje afkickijs van 20:00 uur – 21:00 uur!