AT Para

Para ijsho​ckey Amsterdam

Zomerijs Para ijshockey

Zomerijs Para ijshockey 2023

Gisteren de eerste keer zomerijs ooit bij Amsterdam Tigers Para IJshockey/Ice Sledge Hockey. Tot en met 14 juni mogen we nog even los op de woensdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur!

Sinds eind januari heb ik door een aantal opvolgende blessures niet meer op het ijs gezeten, ik voelde me daarom zo blij als een kind in de snoepwinkel 😁😁!

De verwelkoming was knetterhard, vol een puck op mijn oor van Jurrian Raa , jippieajee voor de helm, ik zag de vogeltjes fluiten. Gelukkig werd de helm door onze materiaalgoeroe Aarnout kundig hersteld! Superfijn want komend weekend mag ik meedoen aan een pondhockey toernooi in het liederlijke Liederkerke.

Gaaf om bij iedereen de honger naar het ijs te zien!

Speciaal Jay dan toch even noemen. We kennen hem al een tijdje maar er was nog geen goede mogelijkheid om mee te trainen wat nu wel lukte. Op mijn opmerking dat hij de volgende weken ook welkom is kwam de reactie al dat hij al de nodige gear in zijn tas had zitten 💪💪

Aanvullend heel veel dank aan de Amsterdam Tigers want die geven ons toch maar weer de ruimte om deze mooie sport te beoefenen.